Jean-Marie NIX... Specialist in tweedehands tractoren!

BAVARIA / GERMANY - AUGUST 20, 2020: Fendt tractor with a loader wagon, working on a biogas plant

Aan uw zijde sinds 1978

De vestigingen van Jean-Marie Nix, die in 1978 in Welkenraedt op het platteland van Herve werden opgericht, waren aanvankelijk gespecialiseerd in landbouwwerkzaamheden, met als doel een gezinsstructuur op menselijke schaal in stand te houden. Van het zaaien tot het oogsten heeft het bedrijf zich ontwikkeld om zo goed mogelijk te voldoen aan de verwachtingen van zijn klanten, al dan niet in de landbouwsector. 

Met oog voor detail en goed uitgevoerd werk is het machinepark (tweedehands trekker, nieuwe trekker, maaier, enz.) voortdurend geëvolueerd naar nieuwe technieken en technologieën.

Ervaring en kwaliteit

Na verloop van tijd besloot Jean-Marie Nix, die een koop- en verkoopbedrijf wilde ontwikkelen, te beginnen met de verkoop van gebruikte Fendt-tractoren waarvoor hij een overvolle passie heeft.

Ondanks de huidige beperkingen in de landbouwsector is de motivatie van Ets Nix niet afgenomen! Een jong en dynamisch management handhaaft de activiteiten die meer dan 40 jaar geleden werden ondernomen met een onvergelijkbare ervaring en striktheid.  

Vandaag de dag is het een lokaal team van meer dan 10 gepassioneerde mensen die dagelijks werken om U een kwaliteitsvolle service te bieden.